Ullakkoasunnot

Neitsytpolku

Vuodesta 2008 olemme keskittyneet ullakkorakentamiseen Helsingin keskustassa. Ullakkorakentaminen tarjoaa taloyhtiölle mahdollisuuden parantaa taloyhtiön taloutta ja asumisen laatua.

Neitsytpolku

Ullakkorakentamisen yhteydessä kaikki taloyhtiön osakkaat hyötyvät taloudellisesti: talon energiatehokkuus paranee ja osakkaat säästävät perusparannuskuluissa, jotka tehdään ullakkorakentamisen yhteydessä. (Katto, lisälämmöneristys, sekä yhtiökohtaiset perusparannukset).

Yhtiövastikkeen maksajien määrä jakaantuu jatkossa myös useammalle maksajalle.

Ullakkorakentaminen perustuu Helsingin kaupungin viideksi vuodeksi myöntämään poikkeuslupaan, joka oikeuttaa asunto-osakeyhtiöt tietyin edellytyksin hyödyntämään ullakkotilojaan.

Neitsytpolku

Ekologiset ullakkoasunnot

Ullakkorakentaminen on kaupunkirakenteen tiivistämistä, jossa hyödynnetään valmista infrastruktuuria. Ei tarvita uusia teitä, eikä vesi-, ja viemäriverkostoja. Ympäristön infra on jo valmiina. Säästetään valtava määrä ympäristön infran rakentamista.

Ullakkoasunnot rakennetaan kaupungin keskustaan hyvien palvelujen äärelle, joita asukkaat voivat hyödyntää ilman henkilöauton käyttöä.

Usein vanhojen kiinteistöjen yläpohjissa voi olla pahojakin lämpövuotoja, joista päästään eroon ullakkorakentamisen yhteydessä. Saattaa käydä jopa niin, että vaikka rakennetaan yksi kerros lisää, taloyhtiön lämmityskulut eivät nouse. Rakennuksen lämmöneristys paranee niin paljon. On käytännön näyttöä, että lämmityskulut ovat jopa laskeneet.

Unioninkatu

Unioninkatu

Siltasaari

Tarkkámpujankatu

Tarkk´ampujankatu

Tarkk´ampujankatu

Unioninkatu

Unioninkatu

Unioninkatu

Siltasaari